O nama

Ketchup


Dragi naši,


Svjesni užurbanosti modernog načina života te pomanjkanja vremena, odlučili smo ponuditi vam široki asortiman gotovih jela kako biste što manje vremena proveli u pripremi istih, a što više u ugodnom druženju sa svojom obitelji.

Nudimo više vrsta gotovih jela kao i akcijskih meua: jela s roštilja (šampinjoni na žaru, piletina grill sa sirom, grill mix + pomfrit ...), frito (Zagrebački odrezak, pohana piletina punjena sirom, lignje u kolutićima, repovi škampi ...), pizze, tortille, salate, lazanje, a posebno smo ponosni na naše sendviče u tijestu (Classic, Adriatic, Kraški, Chicken).

Bilo da nas nazovete i zatražite besplatnu dostavu ili nas posjetite u jednom od naših objekata gdje će vas dočekati ljubazno osoblje, zajamčena vam je ugodna atmosfera i brza usluga. Pristupačne cijene jela kao i akcijske cijene menua te visoki standardi u nabavi i pripremi svježih namirnica samo su jedan od razloga zašto biste trebali odabrati nas.

Naš prvi objekt K1 otvoren je u Solinu 2010. godine. U proteklih godinu i pol dana otvorili smo još 3 nova objekta u Splitu a koncem prošle godine otvoren je i najnoviji objekt u Omišu. Otvaranje novih objekata u tako kratkom periodu dokaz je da ste prepoznali našu kvalitetu kao i želju da našim kupcima pružimo najvišu razinu usluge. U tom smislu redovno educiramo osoblje inzistirajući na visokoj razini kvalitete u pripremi hrane. Također, svakom od naših objekata posvećena je posebna pažnja prilikom opremanja kako bismo postigli prepoznatljiv dizajn i visoku razinu kvalitete opreme, kao i najviši standard higijene.

Zadovoljan kupac naša je najveća nagrada i primarni cilj. Iz tog smo razloga za vas pripremili "Upitnik o zadovoljstvu kupca" čiji će nam rezultati poslužiti kao smjernica u kojem pravcu bi se trebali usavršavati i poboljšavati, a sve u svrhu zadovoljenja vaših želja i potreba.

Također, za naše vjerne klijente pripremili smo i "karticu vjernosti" koju možete dobiti prilikom posjeta jednom od naših objekata ili dostave na vašu kućnu adresu. Kao nagradu za 9 narudžbi u našim ugostiteljskim objektima, 10.-ta narudžba će biti gratis.

Ukažite nam povjerenje a mi ćemo to znati cijeniti.


Vidimo se i dobar tek!